AA2G™

Σταθεροποιημένη Βιταμίνη C από την Ιαπωνία, αποχρωματίζει πανάδες και κηλίδες και δίνει λάμψη στο θαμπό δέρμα.

Aqualance™

Προέλευση: Γαλλία

Επαναφέρει σταδιακά την ενυδάτωση στα διαφορετικά στρώματα της επιδερμίδας και διατηρεί το επίπεδο υγρασίας και τον όγκο των επιδερμικών κυττάρων. Έτσι, διασφαλίζεται η βιωσιμότητα των κυττάρων από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους.

B-White™

Προέλευση: Καναδάς

Το ß-White™ είναι ένα βιομιμητικό πεπτίδιο που μειώνει τις πρωτεΐνες που σχετίζονται με τη διαδικασία του σχηματισμού κηλίδων, όπως οι MITF, TRP-1 και TRP2. Αποτρέπει τη δράση της τυροσινάσης και τη σύνθεση της μελανίνης, δίνοντας ένα αποτέλεσμα λάμψης και λεύκανσης.

Chromocare™

Προέλευση: Γαλλία

Μειώνει σημαντικά τους δερματικούς ερεθισμούς και τις καφέ κηλίδες, ενώ ταυτόχρονα τονώνει τη σύνθεση του κολλαγόνου έτσι ώστε να βελτιώνεται η ομοιομορφία και η λάμψη του δέρματος.

Chronodyn™

Προέλευση: Γαλλία

Ενισχύει τον κυτταρικό μεταβολισμό ενεργοποιώντας την παραγωγή ΑΤΡ, καθιστώντας έτσι την επιδερμίδα σφριγηλή και τονωμένη, σβήνοντας τα όποια σημάδια κόπωσης.

Evermat™

Προέλευση: Γαλλία

Αναστέλλει τη δράση του ενζύμου 5α-ρεντουκτάση, υπεύθυνου για την υπερέκκριση σμήγματος. Συνεπώς, μειώνει τη γυαλάδα του δέρματος, το μέγεθος των πόρων και τη ροή του σμήγματος, χαρίζοντας μια υγιή επιδερμίδα.

Ιn vivo μελέτες έδειξαν ότι 3% Evermat™ μειώνει τη γυαλάδα του δέρματος ως και 55%, το μέγεθος των πόρων ως και 36% και την έκκριση του σμήγματος ως και 49% σε μόλις ένα μήνα.

Eyeseryl®

Προέλευση: Ισπανία

Καινοτόμο τετραπεπτίδιο που μειώνει το ‘πρήξιμο’ γύρω από τα μάτια, προλαμβάνοντας τη συσσώρευση υγρών στην περιοχή, που είναι η κύρια αιτία για τις σακούλες των ματιών, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ελαστικότητα και την ομαλότητα του δέρματος.

Κλινικές in vivo μελέτες έδειξαν σημαντική μείωση στις σακούλες των ματιών στο 95% των εθελοντριών, με το 70% να εμφανίζει βελτίωση σε μόλις 15 ημέρες.

 

Granlux® Aox-G3 Eco

Προέλευση: Γαλλία

Πολύ αποτελεσματικό φυσικό αντιοξειδωτικό από ερυθρελάτη, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες ενώ έχει επίσης αντι-μικροβιακή και αντι-φλεγμονώδη δράση.

Haloxyl™

Προέλευση: Γαλλία

Ενισχύει την σύσφιξη και τον τόνο γύρω από την περιοχή των ματιών. Ενεργοποιεί την εξάλειψη της μελαγχρωμίας, υπεύθυνης για τους μαύρους κύκλους και το οίδημα κάτω από τα μάτια.

Κλινικές in vivo μελέτες έδειξαν σημαντική μείωση των μαύρων κύκλων κατά 45% σε πάνω από το 60% των εθελοντριών.

Hydraporine™

Προέλευση: Γερμανία

Συνδυασμός φυσικών συστατικών ο οποίος μεταφέρεται στις κυτταρικές μεμβράνες με σκοπό να αποκαταστήσει την ιδανική ενυδάτωση και τον κυτταρικό μεταβολισμό. Βασισμένο στη μελέτη που βραβεύτηκε με το βραβείο Nobel Χημείας 2003.

Σύμφωνα με τις in vivo μελέτες το Hydraporine™ σε συγκέντρωση 4% έχει σημαντική ενυδατική δράση (+23% μετά από 1 ώρα και +20% μετά από 3 ώρες).

Juvinity™

Προέλευση: Γαλλία

Προστατεύει τα κύτταρα από την οξείδωση, επαναδραστηριοποιεί τη σύνθεση των σημαντικότερων συστατικών στοιχείων του δέρματος και ενθαρρύνει τα γηρασμένα κύτταρα να λειτουργούν σαν νέα. Λειαίνει τις ρυτίδες, επαναδομεί και καθιστά πιο πυκνό το δέρμα.

Lipobelle glacier

Προέλευση: Ελβετία

Αγνό Ελβετικό νερό παγετώνων, το οποίο περισυλλέγεται σε υψόμετρο 1800 μέτρων, εγγυώντας έτσι την καθαρότητά του και τη φρεσκάδα του. Περικλείεται σε λιποσώματα λεκιθίνης, ενισχύοντας τη διεισδυτικότητα στο δέρμα, επιτυγχάνοντας έτσι μια βαθιά και μακράς διάρκειας ενυδάτωση.

Matrixyl™ 3000

Προέλευση: Γαλλία

Συνδυασμός δύο πεπτιδίων που στοχεύει στην αναδόμηση και επανόρθωση της ζημιάς που προκαλείται από τη γήρανση, ενεργοποιώντας την ανανέωση της μεσοκυττάριας ουσίας και τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό.

Οι κλινικές in vivo μελέτες έδειξαν ότι 3% Matrixyl™ 3000 έχει εκπληκτικά αντιρυτιδικά αποτελέσματα σε μόλις 2 μήνες: μειώνει κατά 44,9% την επιφάνεια που καταλαμβάνουν οι βαθιές ρυτίδες, κατά 37% την πυκνότητα των ρυτίδων και κατά 18,5% τον όγκο των ρυτίδων.

Niacinamide

Προέλευση: Γερμανία

Η νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3) βελτιώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί την υγρασία, ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, μειώνει την εμφάνιση της ακμής και έχει σημαντική λευκαντική δράση, αποτρέποντας τη μεταφορά των μελανοσωμάτων στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Osmopur™

Προέλευση: Γαλλία

Προστατεύει τα επιδερμικά κύτταρα από όλους τους τύπους ατμοσφαιρικής ρύπανσης όπως ο καπνός του τσιγάρου, τα βλαβερά αέρια και τα βαρέα μέταλλα.

Perfection Peptide P3

Προέλευση: Ελβετία

Τριπεπτίδιο που ενεργοποιεί την αναγέννηση της επιδερμίδας και ενθαρρύνει τη διαδικασία της φυσικής απολέπισής της, επιτυγχάνοντας έτσι, ένα απαλό peeling. Βελτιώνει επίσης την εξομάλυνση και ενυδάτωση του δέρματος.

Ιn vivo μελέτες έδειξαν ότι 2% Perfection Peptide P3 βελτιώνει την υγρασία κατά 20% σε 2 εβδομάδες, εξομαλύνει το δέρμα κατά 12% σε 4 εβδομάδες, μειώνει το βάθος των ρυτίδων στο 'πόδι της χήνας' κατά 9% σε 4 εβδομάδες και επιταχύνει τον χρόνο της επιδερμικής ανανέωσης κατά 10% σε 4 εβδομάδες.

PhytoCellTec™ Malus Domestica

Προέλευση: Ελβετία

Λιποσωματικό παρασκεύασμα, βασισμένο στα βλαστοκύτταρα ενός σπάνιου είδους Ελβετικού μήλου. Προστατεύει τη μακροβιότητα των βλαστοκυττάρων της επιδερμίδας και αυξάνει τη ζωτικότητά τους.

Preventhelia®

 Τετραπεπτίδιο που προλαμβάνει τη ζημιά που προκαλεί η άμεση ή έμμεση ακτινοβολία των ηλιακών ακτίνων UV στο ανθρώπινο δέρμα. Διεγείρει και καθιστά πιο αποτελεσματικό το επιδιορθωτικό σύστημα του DNA. Έτσι, προστατεύεται το DNA από τις ελεύθερες ρίζες και αποφεύγεται η εμφάνιση πρόωρων σημαδιών γήρανσης.

Sepiwhite™ MSH

Προέλευση: Γαλλία

Το Sepiwhite™ είναι ένα μόριο το οποίο έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι έχει πολύ ισχυρή λευκαντική δράση στην υπέρχρωση του δέρματος. Εμποδίζει τη δράση της ορμόνης α-MSH (μελανοτροπίνη) και προλαμβάνει τη σύνθεση της μελανίνης.

Syn®-Ake

Προέλευση: Ελβετία

Καινοτόμο ενεργό τριπεπτίδιο με εξαιρετική λειαντική και αντιρυτιδική δράση, που αποτρέπει τους μυϊκούς σπασμούς, μειώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο σημαντικά το βάθος των ρυτίδων.

In vivo μελέτες έδειξαν ότι 4% Syn®-Ake μειώνει το μέγεθος των ρυτίδων μέχρι και 52%, μόλις μετά από 28 ημέρες εφαρμογής.

Syn®-Tacks

Προέλευση: Ελβετία

Συνδυασμός δύο πεπτιδίων που αλληλεπιδρά με τις πιο σημαντικές πρωτεϊνικές δομές του δέρμο-επιδερμικού συνδέσμου, βελτιώνοντας τη δομική ακεραιότητα, τη θρέψη και τη συνοχή του δέρματος.

Οι in vivo κλινικές μελέτες έδειξαν ότι 1% Syn®-Tacks βελτιώνει την κυτταρική συνοχή κατά 23% και τονώνει το δέρμα κατά 32% σε 2 μήνες.

Syricalm™ CLR

Προέλευση: Γερμανία

Συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων με ισχυρή καταπραϋντική δράση. Καταπραΰνει το φθαρμένο δέρμα και το βοηθά να γίνει λιγότερο δεκτικό στους περιβαλλοντικούς κινδύνους (πχ. ερύθημα από UV ακτινοβολία).

Tetrahydropiperine

Προέλευση: Η.Π.Α

Βοηθάει στην αύξηση της δερματικής απορρόφησης και κατά συνέπεια ενισχύει την αποτελεσματικότητα των υπόλοιπων ενεργών συστατικών.

Trylagen®

Συνδυασμός ενεργών πεπτιδίων και πρωτεϊνών που δρουν με στόχο την επαναφορά του κολλαγόνου του δέρματος στα βέλτιστα επίπεδα. Ενισχύει τη σύνθεση των τύπων κολλαγόνου Ι, ΙΙΙ και ΙV, διασφαλίζοντας ένα υγιές και νεανικό δέρμα.

Tyrostat™ 09

Προέλευση: Καναδάς

Φυσικό λευκαντικό συστατικό που εμποδίζει τη δράση του ενζύμου τυροσινάση, υπεύθυνου για την παραγωγή μελανίνης και το σχηματισμό κόκκινων-καφέ κηλίδων. Μειώνει το σχηματισμό ανεπιθύμητης μελαγχρωμίας (μαύρισμα, ερύθημα) αναδεικνύοντας έτσι μια επιδερμίδα με ομοιόμορφο χρώμα.

Uniprotect PT-3

Προέλευση: Ελβετία

Η ακτινοβολία UV προκαλεί πολλαπλή ζημιά στο δέρμα, συμπεριλαμβανομένης της οξείδωσης των πρωτεϊνών. Οι συσσωρευμένες οξειδωμένες πρωτεΐνες στα κύτταρα προκαλούν καταστροφή του ελαστικού ιστού, σχηματισμό ρυτίδων και καφέ κηλίδες. Αυτό το βιοενεργό σύμπλεγμα προστατεύει τις πρωτεΐνες από την οξείδωση της ακτιvoβολίας, τονώνοντας τους μηχανισμούς ενζυμικής επιδιόρθωσης.

Α-βισαβολόλη

Προέλευση: Ιταλία

Είναι γνωστή για τις αντιερεθιστικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες της.

Αβοκάντο (έλαιο)

Προέλευση: Ιταλία

Πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τερπενοειδή, καροτενοειδή και βιταμίνη Ε, που του προσδίδουν άριστες μαλακτικές ιδιότητες. Είναι ιδιαίτερα ενυδατικό & θρεπτικό, κατάλληλο για αφυδατωμένα και ώριμα δέρματα.

Αλλαντοΐνη

Καταπραΰνει και απαλαίνει την επιδερμίδα. Eπιταχύνει την αναπαραγωγή των κυττάρων και αυξάνει την υγρασία της μεσοκυττάριας ουσίας.

Αλόη

Προέλευση: Μεξικό

Προσφέρει καταπραϋντική και απαλυντική δράση στην επιδερμίδα.

Αργκάν (έλαιο)

Προέλευση: Μαρόκο

Περιέχει ευεργετικά για το δέρμα λιπίδια και λιπαρά οξέα, προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία.

Βιταμίνη E

Προέλευση: Γερμανία

Ένα από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά. Μειώνει την δημιουργία ελεύθερων ριζών και επιβραδύνει τη καταστροφή των κυτταρικών μεμβρανών στην επιδερμίδα. Μειώνει τη διαδερματική απώλεια νερού και ενισχύει τη λειτουργία του φυσικού προστατευτικού μανδύα της επιδερμίδας.

Γλυκερίνη

 Ενυδατική και μαλακτική δράση.

Ελαιόλαδο

Προέλευση: Ελλάδα

Περιέχει φαινολικά συστατικά που προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία και ενυδατώνουν το δέρμα.

Ευφραζία (εκχύλισμα)

Προέλευση: Γαλλία

Βοηθά στην μείωση το πρηξίματος (σακούλες) κάτω από τα μάτια. Καταπραΰνει την περιοχή των ματιών και βελτιώνει την όψη των μαύρων κύκλων.

Ηλίανθος (έλαιο σπόρων)

Προέλευση: Γαλλία

Ενεργό συστατικό από ηλίανθο με καταπραϋντικές ιδιότητες, το οποίο διεγείρει συγκεκριμένα λιπίδια όπως τα κεραμίδια, ενισχύοντας τη λειτουργία του προστατευτικού φιλμ της επιδερμίδας, επιτυγχάνοντας έτσι την αύξηση της ενυδάτωσης.

Καλέντουλα (έλαιο)

Προέλευση: Γερμανία

Πλούσιο σε φλαβονοειδή και καροτενοειδή, με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες. Καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Καριτέ (βούτυρο)

Προέλευση: Μπουρκίνα Φάσο

Bούτυρο καριτέ, το οποίο περιποιείται και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Κεχριμπάρι (κόκκοι)

Προέλευση: Ισπανία

Κόκκοι φυσικού κεχριμπαριού που συμβάλλουν στην επιτάχυνση της απολέπισης της επιδερμίδας, αφαιρώντας νεκρά κύτταρα και ρύπους, με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της φυσικής λάμψης και απαλότητας της επιδερμίδας.

Κουπουασού (βούτυρο)

Προέλευση: Βραζιλία

Απαλό βούτυρο που προέρχεται από δέντρο του Αμαζονίου. 'Eχει την ιδιότητα να απελευθερώνει την ενυδατική του δράση αργά, παρέχοντας πολύωρη ενυδάτωση στο δέρμα.  Mε μαλακτικές - απαλυντικές ιδιότητες.

Κόκκινο σταφύλι (προκυανιδίνες)

Προέλευση: Ελβετία

Πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, βοηθά στη μείωση των βλαβερών επιπτώσεων των ηλιακών ακτίνων και μειώνει τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Ουρία

Προέλευση: Γερμανία

Ενυδατικός παράγοντας που διευκολύνει τη μεταφορά ύδατος από την επιδερμίδα προς το δέρμα.

Πανθενόλη

Προέλευση: Κίνα

Προβιταμίνη Β5 με υγραντικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Πρωτεάσες (ενζυμικό σύμπλεγμα)

Προέλευση: Γαλλία

Ενζυμικό σύμπλεγμα βοτανικής και βιοτεχνολογικής προέλευσης με διπλή δράση: α) απαλείφει τα περιττά κερατινοκύτταρα μέσω απαλής απολέπισης και β) επιταχύνει την ανανέωση των επιδερμικών κυττάρων, οδηγώντας σε μια πιο λεία και νεανική όψη της επιδερμίδας.

Ρόδι (εκχύλισμα)

Προέλευση: Γαλλία

Ισχυρό αντιοξειδωτικό που μειώνει το οξειδωτικό στρες (αυξημένα επίπεδα ελεύθερων ριζών στην επιδερμίδα).

Σαλικυλικό οξύ

Προέλευση: Ιταλία

Βήτα-υδροξύ-οξύ (ΒΗΑ) με κερατολυτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ανοίγει τους φραγμένους πόρους και εξουδετερώνει τα βακτήρια, μειώνοντας έτσι μαύρα στίγματα και σπυράκια.

Σιτάρι (έλαιο φύτρου)

Προέλευση: Γαλλία

Λάδι πλούσιο σε βιταμίνες Α, D, E και σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία.

Τζότζομπα (έλαιο)

Πλούσιο σε βιταμίνες, θρέφει και τονώνει την επιδερμίδα, διατηρώντας την υγρασία και την ελαστικότητά της.

Υαλουρονικό οξύ πολύ χαμηλού μοριακού βάρους

Προέλευση: Τσεχία

Το Υαλουρονικό Οξύ Πολύ Χαμηλού Μοριακού Βάρους διεισδύει στο δέρμα, αποκαθιστώντας την ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία στο συνδετικό ιστό, με αποτέλεσμα την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και τη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους

Το Υαλουρονικό Οξύ Υψηλού Μοριακού Βάρους διαμορφώνει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, δεσμεύοντας την υγρασία στο δέρμα και επιτυγχάνοντας έτσι, εξαιρετική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, αφήνοντας το λείο και απαλό.

Χαμομήλι (έλαιο)

Προέλευση: Ιταλία

Εκχύλισμα χαμομηλιού σε λάδι, γνωστό για τις καταπραϋντικές και απαλυντικές ιδιότητες του.

6