Ποιά είναι η Philab;

Η Philab είναι μία ελληνική εταιρία παραγωγής καλλυντικών που ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την δημιουργία των πιο αποτελεσματικών και ποιοτικών προϊόντων περιποίησης του δέρματος, χωρίς περιορισμούς στο κόστος της σύνθεσης, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα ενεργά συστατικά από όλο τον κόσμο.

Τι είναι το Phi [Φ];

Το Ελληνικό γράμμα Φ, συμβολίζει τις τέλειες αναλογίες, το χρυσό λόγο 1,618. Ο χρυσός λόγος βρίσκεται στη φύση και έχει εφαρμοστεί σε ποικίλους τομείς της ζωής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Η παρουσία του χρυσού λόγου δημιουργεί μια αίσθηση ισορροπίας, αρμονίας και ομορφιάς. Η Philab εμπνέεται από το χρυσό λόγο προκειμένου να δημιουργήσει αποτελεσματικά, ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα περιποίησης του δέρματος.

Τι είναι τα κλινικά ενεργά συστατικά;

Η Philab χρησιμοποιεί στις φόρμουλές της προηγμένα και καινοτόμα ενεργά συστατικά που συνοδεύονται από εργαστηριακές μελέτες οι οποίες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Αυτά τα ενεργά συστατικά χαρακτηρίζονται από τη Philab ως κλινικά ενεργά συστατικά.

Πόσο γρήγορα γίνονται τα αποτελέσματα ορατά;

Από την πρώτη κιόλας χρήση των προϊόντων Philab θα νιώσετε βελτίωση στο δέρμα σας. Με τη σωστή και συστηματική χρήση τα αποτελέσματα όσο αφορά τη μείωση των ρυτίδων, την χρωματική ανομοιομορφία κτλ. θα αρχίσουν να γίνονται ορατά σε μόλις 2-4 εβδομάδες.

Ποιά είναι τα αποτελέσματα που προσδοκώ από τα προϊόντα Philab;

Με τη συνεχή χρήση των προϊόντων Philab επέρχονται η μείωση της εμφάνισης πρώτων γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση της χρωματικής ανομοιομορφίας, βελτίωση της ελαστικότητας, σύσφιγξη της επιδερμίδας, αποκατάσταση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας, βελτίωση της εμφάνισης γύρω από τα μάτια, μείωση των πανάδων, κα. Το αποτέλεσμα είναι ένα απαλό, σφριγηλό και λαμπερό δέρμα.

Τι είναι τα πεπτίδια και γιατί η Philab τα χρησιμοποιεί;

Τα πεπτίδια είναι μικρές αλυσίδες αμινοξέων σχεδιασμένα να διεισδύουν στο δέρμα με στόχο να μεταφέρουν μηνύματα στα κύτταρα ώστε να κινήσουν πολλές και διαφορετικές βιολογικές διεργασίες, όπως η ενίσχυση της σύνθεσης όλων των τύπων κολλαγόνου στο δέρμα (τύποι Ι, ΙΙΙ, ΙV, VII, XVII), ενίσχυση των πρωτεϊνών του δερμο-επιδερμικού συνδέσμου, ενεργοποίηση της κυτταρικής ανανέωσης, προστασία των κυττάρων και του DNA, κ.α.

Γιατί η Philab χρησιμοποιεί υαλουρονικό οξύ πολύ χαμηλού μοριακού βάρους;

Η μονάδα μέτρησης του μοριακού βάρους του υαλουρονικού οξέος είναι τα kDa. Το υαλουρονικό οξύ για καλλυντική χρήση, διατίθεται στην παγκόσμια αγορά σε διάφορα μοριακά βάρη όπως υψηλού, μέσου, χαμηλού, και πολύ χαμηλού.

Για να διαπεράσει την κεράτινη στοιβάδα και να διεισδύσει στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας ή ακόμα και στο χόριο, χρειάζεται να έχει μοριακό βάρος κάτω των 50 kDa.

Η Philab χρησιμοποιεί υαλουρονικό οξύ πολύ χαμηλού μοριακού βάρους 10 με 20kDa. Το αποτέλεσμα είναι βαθιά ενυδάτωση, βελτίωση της ελαστικότητας και μείωση των ρυτίδων.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα υψηλής περιεκτικότητας σε ενεργά συστατικά;

Η Philab χρησιμοποιεί κλινικά ενεργά συστατικά αποκλειστικά και μόνο στο ποσοστό που έχουν γίνει οι μελέτες αποτελεσματικότητάς τους. Μόνο σε αυτό το ποσοστό το αποτέλεσμα είναι μετρήσιμο εργαστηριακά. Είναι επίσης γνωστό ότι λόγο του υψηλού κόστους αυτών των ενεργών συστατικών οι περισσότερες εταιρίες παραγωγής καλλυντικών χρησιμοποιούν αυτά τα ενεργά συστατικά σε μικρότερο ποσοστό από αυτό που έχει γίνει η μελέτη προκειμένου να μειώσουν το κόστος παραγωγής τους.

Γιατί υπάρχουν πολλά κλινικά ενεργά συστατικά σε κάθε προϊόν Philab;

Κάθε προϊόν Philab εμπεριέχει πλήθος από προηγμένα και καινοτόμα ενεργά συστατικά με κλινικές μελέτες, τα οποία συνδυάζονται μεταξύ τους αρμονικά έτσι ώστε να δίνουν πολλαπλά οφέλη και το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο το πλήθος των ενεργών συστατικών καθιστά τα προϊόντα Philab πολυλειτουργικά και πιο αποτελεσματικά.

Τα προϊόντα Philab έχουν δοκιμαστεί σε ζώα;

Η Philab δεν διενεργεί πειράματα σε ζώα, ούτε ζητά σε άλλους να το κάνουν για λογαριασμό της. Σε όλα τα τελικά προϊόντα της Philab διενεργείται δερματολογικός έλεγχος σε ομάδες εθελοντών σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Τα προϊόντα Philab περιέχουν parabens;

Κανένα προϊόν Philab και καμία από τις Ά ύλες που εμπεριέχονται σε αυτά δεν περιέχει parabens. Επιπρόσθετα, τα προϊόντα Philab δεν περιέχουν παράγωγα πετρελαίου, ζωικά παράγωγα, προπυλενογλυκόλη, αρώματα με αλλεργιογόνα και συνθετικές χρωστικές ουσίες.

Μπορώ να χρησιμοποιώ άλλα προϊόντα μαζί με τα προϊόντα Philab;

Τα προϊόντα Philab έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δρούν συνεργιστικά μεταξύ τους. Γι’ αυτό το λόγο είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούνται οι ολοκληρωμένες θεραπείες Philab.

Που παρασκευάζονται τα προϊόντα Philab;

Τα προϊόντα Philab παρασκευάζονται στην Ελλάδα επιλέγοντας τα πιο προηγμένα ενεργά συστατικά και Ά ύλες από όλο τον κόσμο.

Που μπορώ να βρω τα προϊόντα Philab?

Τα προϊόντα Philab διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (http://www.philab.eu/points-of-sale/).

9